Zoek in ons assortiment:Houd mij op de hoogte


Email:

Wijnproeverij op locatieProef de smaak met een wijnproeverij van VinoVis.
VinoVis biedt u graag de mogelijkheid op een gezellige en enerverende manier wijn te proeven. Samen met familie, vrienden en collega's kennis maken met de wereld van wijn is altijd een interessante belevenis. Tijdens de wijnproeverij 'edutainen' wij u op een leerzame en leuke manier wijn te proeven. Daarnaast krijgt u diverse wetenswaardigheden over de landen van herkomst, de druivenvariëteiten, de wineries etc. te horen. Opgeteld een interessante maar vooral leuke happening!

Afhankelijk van de groepsgrootte, en de specifieke invulling van de proeverij zullen één of meerdere wijnexperts de proeverij begeleiden. Al vanaf 10 personen kan een wijnproeverij uitgevoerd worden. Afhankelijk van het aantal te proeven wijnen, het aantal personen en de opzet van het verdere programma bedraagt de duur van een wijnproeverij tussen de 2 en 2,5 uur.

Inhoud van de proeverij
De proeverij begint met een algemene presentatie (een Powerpoint presentatie behoort tot de mogelijkheden) over de do's & don'ts van het proeven en beoordelen van een wijn. Aansluitend gaat de presentatie via een toelichting op het thema (bijv. wijnland of druivenras kan centraal staan) naar de te proeven wijnen. Per wijn wordt er een interessante toelichting gegeven. Aan alle deelnemers van de proeverij wordt pen en papier overhandigd om proefnotities te kunnen maken.

Diverse mogelijkheden
In gezamenlijk overleg worden vooraf de gewenste wijnen die tijdens de proeverij aan bod komen geselecteerd. Ook is het mogelijk zich te laten verrassen door VinoVis de selectie te laten maken. De gehele presentatie zal hier dan op afgestemd worden. Tevens is het mogelijk een selectie van VinoVis wijn af te zetten tegenover een selectie uit uw eigen wijnkelder. U ziet het, alles is mogelijk! Na van iedere geproefde wijn worden gezamenlijk de bevindingen besproken. De geopende flessen blijven na de proeverij staan zodat u de favorieten nog eens rustig kunt herproeven.

Wijn & spijs
Indien gewenst is het mogelijk de proeverij te completeren met een spijs arrangement. Afhankelijk van het gewenste thema is VinoVis in staat een wijn-spijs combinatie aan te bieden. In samenwerking met een bekende traiteur bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden. Na deze proeverij bent u nog beter in staat het juiste gerecht bij uw favoriete wijn te serveren.

Waar & wanneer
Omdat een proeverij niet gebonden is aan één locatie kunt u zelf bepalen waar u deze wilt houden. Of het nu bij u thuis is, op de vereniging, op uw werk of een andere locatie met sfeervolle proeverij ambiance, we helpen u graag in de uitvoering hiervan. Ook bij VinoVis in Ridderkerk bent u van harte welkom! Ook in datum- en tijdstipkeuze is VinoVis flexibel. Het gaat er per slot van rekening om er een leuke happening van te maken!

De kosten
De prijs voor een wijnproeverij bij VinoVis bedraagt € 15,00 per persoon. Dit is inclusief alle wijnen, glaswerk, proefformulieren, brood en eventuele overige benodigdheden. Bovengenoemde prijs is gebaseerd op maximaal 20 personen. Bij proeverijen met minder dan 10 deelnemers zal een minimale startfee van € 150,00 berekend worden. Voor grotere groepen verzoeken wij u contact met ons op te nemen Voor proeverijen bij u op locatie doen wij u graag een prijsopgave toekomen.

Reserveren?
Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u adhv een wensenlijst een vrijblijvende prijsopgave? dan werkt VinoVis graag een programma voor u uit. Onze doelstelling is u, naast uitbreiding van de al dan niet aanwezige kennis, een onvergetelijke dag te bezorgen. Neem contact op met VinoVis via 0180 - 428624 of mail naar info@vinovis.nl.